Verdachte door agenten in been geschoten

zaterdag 18 juli 2015

Boxmeer - Een 35-jarige man uit Boxmeer is zaterdagochtend gewond geraakt nadat hij door agenten in het been werd geschoten. De man bedreigde de agenten met een mes.

Rond 1.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van eenhuiselijke twist aan De Acacia in Boxmeer. Ter plaatse troffen de agenten de35-jarige verdachte aan op straat. Hij bleek een ruit van zijn woning te hebbenvernield en was daarbij gewond geraakt aan zijn arm.

Omdat het lastig bleek met de man contact te maken zijn deagenten met de vriendin van de verdachte, die ook in de woning aanwezig was,buiten op straat gaan staan. Op dat moment kwam de man op de agenten en zijnvriendin in gelopen. Hij had daarbij een mes in zijn handen en bedreigde henverbaal. De man werd diverse keren gewaarschuwd, maar hij bleef komen. Ook eenwaarschuwingsschot stopte de man niet. Uiteindelijk werd hij door de agenten inzijn been geschoten. In totaal werd door drie agenten een schot gelost.De 35-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht en daarbehandeld aan zijn verwondingen. Ter plaatse werd technisch onderzoek verrichten de Rijksrecherche doet, zoals te doen gebruikelijk, onderzoek naar de exactetoedracht van het incident.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Plasmolen | 112 alarmeringen Plasmolen | Goedkoop Tanken in Plasmolen | Supermarkten in Plasmolen | Weerbericht Plasmolen