Politie zoekt getuigen poging ramkraak

vrijdag 12 mei 2017

Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een poging ramkraak op een pinautomaat bij een supermarkt aan de Hatertseweg in Nijmegen.

De politie kreeg vrijdagochtend 12 mei rond negen uur een melding dat er een auto door de schuifpui bij een supermarkt aan de Hatertseweg – ter hoogte van de Couwenbergstraat - was gereden. De auto kwam binnen tegen een pinautomaat tot stilstand. De auto en de pinautomaat liepen daarbij schade op. De dader is er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Even later trof de politie de vluchtauto zonder bestuurder aan op de kruising St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk in Nijmegen.

De politie is een onderzoek gestart naar de dader van deze poging ramkraak. Daarvoor is de politie op zoek naar naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze poging ramkraak. De dader droeg een integraal helm en reed in een grijze Opel Corsa. Deze auto werd even later teruggevonden op de kruising St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk in Nijmegen. Daar was de bestuurder tegen een boom aangereden. Heeft u vanochtend rond negen uur aan de Hatertseweg t.h.v. de Couwenbergstraat iets gezien of gehoord dat met de poging ramkraak te maken kan hebben? Of heeft u vanochtend even na negen uur de grijze Opel Corsa in de omgeving van de St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk zien rijden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Plasmolen | 112 alarmeringen Plasmolen | Goedkoop Tanken in Plasmolen | Supermarkten in Plasmolen | Weerbericht Plasmolen